Recomanació digital del dia: “Vigilància permanent”

 In Noticies, recomanacions

Vigilància permanent d’Edward Snowen. Columna CAT, 2019

En una època en la que podríem pensar que controlem tot el que ens envolta, apareix un jove informàtic que ens fa ser conscients de la realitat: l’any 2013 Edward Snowden filtra a la opinió pública la manera en què els serveis d’intel·ligència americans controlen fins l’últim racó de la nostra vida.
Ell va ser uns dels creadors d’aquest sistema de “vigilància-espionatge” , que permetia al govern analitzar mails, trucades, missatges … absolutament tot. Tot i ser uns dels responsables d’aquesta intromissió, la consciència va fer que  posteriorment ho difongués a nivell mundial, i com a conseqüència d’això, fos perseguit internacionalment. Un delicte pel qual a data d’avui encara es troba fora del seu país, fent ressò d’aquests mètodes emprats per moltes agències de seguretat de diferents països.

Us deixem amb l’entrevista que concedí Edward Snowden des de Rússia tot just fa un any:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X