Cròniques expertes de febrer

 In Noticies, recomanacions

Avui només tres valentes han pogut sortir al carrer i agafar el camí que duu a la biblioteca. Un cop han arribat aquí, els hem preguntat si potser pel camí s’han trobat llops afamats o vampirs seductors que puguin haver impedit l’arribada de ningú més a la sessió. Però sembla ser que el perill que les assetjava era un altre, un perill molt més terrible perquè és invisible… el temible: “Uf, quina mandra!”. I tenen raó perquè avui tot feia molta mandra.

Així que, un cop totes quatre érem a la sala, hem decidit que en comptes de lluitar contra aquest enemic invisible més ens valdria unir-nos a ell i hem optat per fer una sessió d’allò més mandrosa. I talment com si fóssim part d’aquell quadre de François Boucher on retratava Madame Pompadour, totes ens hem deixat caure damunt les nostres cadires amb el llibre que estem llegint entre les mans i hem començat a parlar de coses… ara del llibre, ara dels booktubers, ara de la mandra, ara d’un altre llibre, ara de més mandra… i entre boirines i sospirs han anant sorgint un llarg reguitzell de títols que passaran a ser les recomanacions d’aquest mes.

Aquí les teniu totes:

  1. Guia de los seres mitológicos / Pablo Ruiz i David Reñé.
  2. Persona normal / Benito Taibo
  3. Eleanor & Park / Rainbow Rowell
  4. Play / Javier Ruescas
  5. Huye sin mirar atrás / Luis Leante
  6. Camps de maduixes / Jordi Sierra i Fabra
  7. Las ventajas de ser un marginado / Stephen Chbosky
  8. Nahid, la meva germana afganesa / Anna Tortajada
  9. El gos dels Baskerville / Arthur Conan Doyle
  10.  Viatge al centre de la Terra / Jules Verne
Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X