A la darrera sessió del club 1214 …

 In Noticies

Cal tenir superpoders per ser un superheroi? Aquesta és la premissa de “Dragon Boy”, una novel·la escrita en forma de dietari i de còmic. A les noies i nois del Club 1214 els ha agradat la barreja, sobretot el format de dietari, molt àgil de llegir. Al grup tenim fans de la sèrie “Diari d’una penjada” i l’estil de Guido Sgardoli els l’ha recordat.

També els ha agradat que el protagonista no fos perfecte, perquè és més fàcil EMPATITZAR quan els personatges tenen els mateixos problemes o maldecaps que tu! De fet, en Max, el nostre protagonista, haurà de superar molts obstacles. No serà fàcil, però tindrà present una cita de “Matar un rossinyol” de Harper Lee: “Tenir coratge significa guanyar, fins i tot abans de començar”

“Què és per a vosaltres SER VALENT?” Els membres del Club1214 ho tenien clar: ATREVIR-SE a fer coses noves i sortir de la zona de confort encara que tinguis POR (com quan una de les noies es va tirar en tirolina per primera vegada!!).

“Quins superpoders voldríeu tenir?” Quina pregunta més fàcil! Des de VOLAR fins a PARAR EL TEMPS, o ser INVISIBLE (em sembla que algú estava maquinant una entremaliadura! ^.^) “I quins superpoders creieu que teniu?” aquí tothom va pensar una mica més abans de contestar, però es van poder escoltar respostes com ara la GENEROSITAT, la capacitat D’ARREGLAR SITUACIONS, o fins i tot saber DIBUIXAR molt bé!

I aquest superpoder ens va anar de perles, perquè dedicàrem la segona part de la sessió a idear i DIBUIXAR el nostre propi SUPERHEROI o SUPERHEROÏNA! Entre d’altres, vam idear robots voladors, guerreres amb americanes llampants (perquè combatre el crim no està renyit amb anar a la moda!) cyborgs que ofereixen wifi gratis, i ninjes experimentades! A que són genials?

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X