A les darreres sessions del Club Petits 15 i Grans 15 …

 In Noticies

A la sessió d’aquest mes dels Petits vam fer un bateig en les històries de detectius gràcies a l’Agència Secreta d’Anita Garbo. Vam viure una aventura i també ens vam convertir en activistas en defensa de la natura!

A Missió: salvar la badia, de D. S. Sherringford, vam descobrir com es creava una colla de personatges. Nosaltres també en vam inventar un, com podeu veure a les fotografies. Per tal de crear la nostra fitxa d’identificació, ens vam inspirar en nosaltres mateixos, com una mena d’alter-ego, o en…  éssers d’altres planetes!!!

A la dels Grans vam comentar la lectura del còmic Los ninos del otro lado. Vol. 1 El otro mundo de Nykko i Bannister. Vam investigar com la ficció i la realitat s’entrellacen en aquesta història,  amb una protagonista que va perdre els pares a Ruanda durant el conflicte de 1994. Aquesta història amb moltes lectures ha donat molt a parlar: Existeixen altres mons paral·lels al nostre? Hi ha vida després de la mort? Sempre hi haurà guerres? Després de tant debat, ens hem proposat imaginar com pot continuar el segon volum de la sèrie, i ens ha quedat així (hauràs de llegir el segon volum per saber si l’hem encertat!):

Els portals que connecten els dos mons s’han destruït. D’una banda han quedat les ombres, la destrucció, la guerra. De l’altra, un grup de nens que tornen a casa amb la seva família però que mai no seran iguals; han viscut aventures increïbles, han sobreviscut a perills i han creat lligams d’amistat amb els habitants de l’altre món. Tanmateix, res de tot això pot ser explicat; ningú els creuria…

Els grup continua la seva vida habitual, però no poden deixar de pensar en com ajudar els seus amics. Com poden aturar a les ombres? Com tornar a connectar els portals? La resposta la trobaran a la biblioteca de l’avi Gab, en un petit manual escrit per ell mateix trobaran un mapa amb un portal alternatiu que encara no ha estat destruït. Però abans de posar-se en marxa, hauran de traçar una estratègia d’atac, hauran de crear les armes definitives per a lluitar contra l’obscuritat i vèncer al Senyor de les ombres. Novament el vell Gab els donarà les pautes a seguir per a construir armes de destrucció. Ara sí, ha arribat el moment de creuar a l’altra banda, on els espera Doleann amb la seva drac, que després d’haver donat a llum, està a punt per a crear un exèrcit de l’aire.

Sis anys durarà la cruenta batalla. Sis anys de conflictes que acabaran per fer sorgir la llum.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X