En defensa de la biblioteca pública

 In Noticies

Soy Cámara online és un laboratori de nous formats audiovisuals produït pel CCCB en col·laboració amb diferents universitats i realitzadors. És un espai experimental i participatiu que reflexiona sobre els temes més urgents de la societat contemporània, posant èmfasi en com es produeixen les imatges, tant en els àmbits tradicionals com a Internet.

Aquí teniu una reflexió sobre el paper de les biblioteques públiques on hi apareix la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.

Sorgides com a garants de l’accés al coneixement, les biblioteques públiques han estat tradicionalment associades al préstec de llibres i a les sales en silenci. La irrupció d’Internet ha posat en entredit el seu paper. Però les biblioteques no han fet sinó transformar i ampliar les tasques que duen a terme, fidels a la seva funció original. Aquest programa vol ser un reconeixement a la tasca de la biblioteca pública i als seus equips com a agents transformadors de la comunitat, en un context marcat per la restricció pressupostària, l’adaptació dels serveis a les noves tecnologies i a les noves necessitats socials.

Recent Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X