Tertúlia literària: “No cerramos en agosto” d’Eduard Palomares

 In Noticies

Ja podeu passar a recollir el llibre que comentarem a la Tertúlia literària del dimecres 19 de febrer a les 18:30 h. Aquest mes tindrem amb nosaltres l’Eduard Palomares per comentar la seva novel·la No cerramos en agosto (Libros del Asteroide, 2019).

Eduard Palomares (1980), periodista i amant del gènere negre i de les novel·les de Vázquez Montalbán, Camilleri i Márkaris, ens parlarà de la seva primera novel·la, atípica i que s’allunya dels clixés del gènere.

Us deixem amb l’entrevista que li van fer aquest estiu passat a TVC:

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies/novetats-editorials-de-ple-estiu-amb-no-cerramos-en-agosto-el-thriller-barceloni-deduardo-palomares/video/5898078/
Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X