A les darreres sessions del Club Petits 15 i Grans 15 …

 In Noticies

Aquest cop, al club dels 15 Petits hem llegit Naszka, una història sobre l’amistat entre una nena i una gossa enmig d’una natura molt dura, que ens ha portat a parlar de com d’especials són per nosaltres alguns animals, i com n’és d’important respectar-los i tenir-ne cura. També vam fixar-nos molt en les il·lustracions de Zuzanna Celej (semblen realment vius!) i nosaltres també vam fer uns dibuixos sobre el moment que més ens va atraure del conte, quan la gossa Naszka protegeix la nena d’una gran óssa.

A la reunió dels Grans de desembre hem comentat un gran conegut dels infants: La Rita Fredolica de l’Anna Manso. Hem aprofitat la temàtica hivernal per jugar a “La ciutat més freda del món”…! Un moment, què? Com? Que no coneixeu aquest joc? Normal! Ens ho hem inventat nosaltres! El nostre grup ha respost fantàsticament bé a preguntes que et deixarien glaçat, com ara: Quin és el lloc més fred del món? Quan és el solstici d’hivern a l’hemisferi sud? Quin nom rep la por a la neu? A quin lloc trobem desembre abans que juliol? No sabeu la resposta? Els nostres infants sí! Bones Festes i a gaudir del fred!

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X