Cròniques expertes de novembre

 In Noticies, recomanacions

“El invierno se acerca…” però això no ha fet defallir les nostres expertes, que han vingut a la sessió d’avui tot i la vertiginosa baixada de temperatures d’aquests últims dies.
De fet, paga la pena assenyalar que tot i aquestes temperatures glacials les nostres expertes venien d’allò més enceses perquè en el seu programa de ràdio d’avui (si voleu escoltar-les, tots els dijous a les 19:04 h. a Ràdio Castelldefels) havien estat parlant dels Jocs de la Fam i en especial parlaven de Finnick Odair i, és clar, això altera les emocions de qualsevol !!!
I sense sortir encara del tema ràdio, han comentat també l’últim llibre del Marc Artigau, titulat Les paraules inútils, que són una selecció dels millors relats de la secció de Rac1 «El conte de Marc Artigau», acompanyats d’històries inèdites i poesies, i amb il•lustracions de Miguel Gallardo.
Després la cosa s’ha posat més seriosa i han començat a parlat de les lectures obligatòries d’aquest curs. Sense que serveixi de precedent, creuen que últimament els llibres triats són més del gust dels joves. Per exemple, tant el llibre de Gemma Pasqual, Xènia, tens un whatsapp com el de Jordi Sierra L’assassinat del professor de matemàtiques, són ambdós títols força agradables de llegir. Així doncs, un punt per als professors que han fet la tria.
Finalment, hi ha un parell de títols que no heu de deixar passar per alt si aquest hivern voleu gaudir d’emocions extremes amb la lectura:
1) La veu de les ombres de Frances Hardinge. No podreu deixar de llegir aquest llibre perquè enganxa moltíssim. L’acció se situa en un món on, quan algú es mor, el seu esperit pot anar a buscar el cor d’un humà per amagar-s’hi. I la jove Makepeace (la nostra protagonista), que fins ara s’havia escapolit que li entrés cap esperit buscant refugi, es troba que, pel fet d’abaixar la guàrdia, un os se li cola a dins seu.
2) La desaparición de Stephanie Mailer de Joël Dicker també és una gran lectura per a aquests dies de fred. En Dickerr, autor també de La veritat sobre el cas Harry Quebert, juga amb els lectors anant del passat al present, sumant trames diverses i amb girs argumentals totalment inesperats. Per als fans dels bons thrillers.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X