Tertúlia literària: “El fil invisible” de Gemma Lienas

 In Noticies

Gemma LienasJa podeu passar a recollir el llibre que comentarem a la Tertúlia literària del dijous 28 de novembre a les 18:30 h. Aquest mes tindrem amb nosaltres la Gemma Lienas per comentar la seva darrera novel·la El fil invisible (Edicions 62, 2018), mereixedora del Premi BBVA Sant Joan. Diposem de la traducció al castellà.

Gemma Lienas (Barcelona, 1951) és editora i escriptora. Ha estat directora d’edicions de Cruïlla i SM i ha col·laborat en mitjans com El País, El Periódico o Catalunya Ràdio. Com a escriptora és autora d’obres d’èxit dedicades al públic infantil, juvenil i d’adults com ara Així és la vida, Carlota (1990)Bitllet d’anada i tornada (1998), Jo, en Watson i l’armari de la Jacqueline (2018).

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X