Cròniques expertes d’octubre

 In Noticies, recomanacions

Aquest mes a l’Espai de Suport de la primera planta, hem tingut una nova trobada dels Experts. Hi han participat un total de tres persones, dues de cos present i una altra teletransportada (… bé, en realitat no s’ha teletransportat pas, sols era una connexió via WhatsApp, però és que entre que la pantalla del mòbil era molt gran i que avui hi havia moltes novel·les de ciència-ficció damunt la taula, no hem pogut evitar fer aquest paral·lelisme). Imaginació al poder!

I ara, un cop feta aquesta petita apreciació sobre el modus operandi de l’assistència de públic, passarem a comentar quines són les novetats que les nostres expertes han volgut compartir amb tots nosaltres:

  • “-Kambirí-”, de Lluís Prats (…és el mateix autor de Hachicko) és una novel·la que tocarà el cor de tothom que s’hi apropi, ja que en ella s’hi narra la vida de Kambirí, una nena africana que és rescatada d’una pastera.
  • Pareu atenció a “-Aristòtil i Dante descobreixen els secrets de l’univers-”, flamant novel·la guanyadora del Lambda Literary Award i l’Stonewall Book Award de Narrativa LGTB i del Michael L. Printz Award de Narrativa Juvenil. https://paraulademixa.jimdo.com/2019/09/26/arist%C3%B2til-i-dante-descobreixen-els-secrets-de-l-univers/
  • Una fan irreductible de John Green s’ha llegit, a la fi, “-Ciudades de papel-” (l’últim llibre que li quedava per llegir d’aquest autor). No ho havia fet abans perquè en un moment donat li va agafar tanta fal·lera i va llegir tanta cosa seguida d’ell que havia arribat a embafar-se. Així que va fer una aturada tècnica i ara, en llegir de nou en Green, li ha encantat. Recomana a tothom que li passi alguna cosa semblant que faci una aturada d’aquest tipus sempre que calgui.
  • Aprofitant que parlem de John Green, també es comenta que les adaptacions cinematogràfiques de les seves obres “-Bajo la misma estrella-” i “-Ciudades de papel-” estan ambdues molt ben fetes i són molt fidels a l’obra escrita. Ah! I que sapigueu també que en breu es farà una sèrie a HBO sobre la novel·la “-Buscando Alaska-” d’aquest mateix autor. Pinta molt bé!!!
Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X