Llibre infantil de la setmana: “Quina tocada de nassos!”

 In Noticies, recomanacions

portada Quina tocada de nassosQuina tocada de nassos  és la primera novel·la de l’escriptora barcelonina Ruth Tormo, i ha guanyat el Premi Guillem Cifre de Colonya de Narrativa Infantil i Juvenil. Una història realista on els protagonistes, Mila i Liam, es troben en ple camí cap a l’adolescència.

L’arribada del Liam a classe sacseja la Mila. No para de fer-se preguntes… Té un embolic increïble i no sap ben bé que ha de fer. I és que el Liam és un noi molt especial. Diu i fa sempre el que li dona la gana, té un sentit de l’humor més que recargolat, la seva mascota és un porc nan vietnamita… Conèixer el Liam l’ha feta donar que les seves amigues no són tan amigues com sembla i que, de vegades, cal lluitar contra el que es considera normal per sentir-se bé amb un mateix.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X