Disc de la setmana: “The Laughing Apple”

 In Noticies, recomanacions

portada The laughing appleThe Laughing Apple (2017) és el quart disc de Cat Stevens-Yusuf després de la seva benvinguda reaparició el 2006. El títol esdevé un pont entre passat i futur que fa referència a una cançó inclosa a New Masters (1967).

A cinquanta anys del seu debut discogràfic, es tracta d’un àlbum delicat i d’acurada producció, conformat per vuit revisions de temes d’èxit o que en el seu moment havien estat objecte d’uns arranjaments molt invasius i set noves cançons amb un alt contingut biogràfic.

Amb la seva inconfusible i càlida veu, ens parla de la paternitat, de la  fe en la vida, de la paciència i l’amor enmig de les solituds i les violències del món contemporani.

Es tracta d’un retorn al seu so clàssic, de segell propi, com també ho són les seves poètiques il·lustracions.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X