Disc de la setmana: “Dintríssim”

 In Noticies, recomanacions

portada DintríssimEls quatre músics de Xiula, després de tant viatjar pel món, decideixen iniciar l’aventura definitiva: un recorregut per l’interior del cos humà on podran descobrir alguns dels secrets i de les problemàtiques que samaguen en cadascun de nosaltres. Un viatge que no deixa de ser la metàfora d’un moment introspectiu que creiem mes necessari que mai; un aturar-se per respirar, tancar els ulls i mirar cap endins.

A través de la música i l’humor, els Xiula senfrontaran al sucre, vibraran amb els polls, gaudiran duna meditació́ màntica col·lectiva, rapejaran sobre la verdura i el peix, i tractaran altres temes que afecten a tots i totes, com els mocs o les pantalles.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X