Èxit de participació de la Supernit

 In Noticies

El passat divendres 31 de maig vam viure una nit màgica a la biblioteca, gràcies al Club Súper 3 i a l’ajuda de tots els nens i nenes de Castelldefels que van participar a la Supernit a les Biblioteques.

L’activitat es va fer simultàniament a més de 270 biblioteques de tot Catalunya i amb la màgia de tots els Súpers vam poder aturar el Senyor de les Ombres que havia robat un munt de llibres de la biblioteca, volia fer sortir a tots els malvats dels contes i envair el món!! Per sort amb la màgia de la Nenúfar i la Matoll i l’ajuda de tots els súpers que van venir preparats amb les seves orelles èlfiques vam poder aturar-lo i  fer que els malvats retornessin als llibres. Tot seguit la Nenúfar i la Matoll van fer un enviament especial de tots els llibres que el Senyor de les Ombres havia estat robant a la nostra biblioteca.

 Gràcies a tots i a totes per assistir i també al grup de teatre Paranoia…. Gràcies a vosaltres va ser una nit màgica…

[av_video src=’https://youtu.be/mDHwGL8kJt0′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Recent Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X