Disc de la setmana: “Zona temporalmente autónoma”

 In Noticies, recomanacions

portada Los PlanetasEntén la crítica especialitzada que Zona temporalmente autónoma suposa el retorn de Los Planetas, la banda indie formada a Granada a inicis dels 90, després d’una etapa de dedicació a altres projectes musicals i una exploració lliure dels pals flamencs també presents en molts dels catorze temes que el formen. Amb un títol prestat pel manifest anarquista i distòpic del pensador Hakim Bey, s’obre amb un “Islamabad” en la que J, ara no, no amaga la veu:

 “Porque tienes miedo de perder tu sitio

Sabes que sin violencia estarías perdido (…)

En cientos de años y millones de muertes

de los hermanos y hermanas más inocentes”

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X