Presentació del llibre “Castelldefels, units contra l’amiant”

 In Noticies

portada Castelldefels units contra l'amiantAvui dimecres 3 d’abril a les 19 h. tindrà lloc a l’Espai Margarida Xirgu de la Biblioteca la presentació del llibre Castelldefels, units contra l’amiant [enllaç al llibre].

Amb aquest llibre es recupera una part de la memòria històrica de la ciutat, la de la fàbrica Rocalla, així com la llarga lluita dels afectats per l’amiant de la fàbrica junt amb el Col·lectiu Ronda per aconseguir la reparació del dany causat per unes pràctiques inacceptables tan de l’empresa com de les autoritats.

Per això comptarem amb el seu autor, el periodista Marc Font, col·laborador de mitjans com ElCrític.cat, Público, La Directa i de l’Observatori Mèdia.cat entre d’altres. També hi participarà un dels prologuistes del llibre, Josep Campmany, historiador autor de diversos estudis sobre Castelldefels i la comarca.

Us deixem amb el documental Units contra l’amiant realitzat en motiu de la col·locació de la placa en homenatge a les seves víctimes l’any 2014:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X