A les darreres sessions del Club 1214 i del Club Grans 15 …

 In Noticies

Com molts de vosaltres ja sabeu, la Biblioteca organitza Clubs de lectura per a infants i joves de totes les edats perquè puguin comentar i parlar sobre un llibre que llegeixen durant un mes. Amb aquestes sessions conduïdes per professionals de la biblioteca i per especialistes en literatura infantil i juvenil, els participants s’ho passen bé, comparteixen les seves opinions i inquietuds amb nois i noies de la seva edat i també treballen l’expressió oral, el pensament crític, la creativitat i consoliden l’hàbit de lectura.

portada El lladre d'AlexandriaA la sessió del 25 de febrer del Club 1214, adreçat a nois i noies de 12 a 14 anys, vam continuar comptant amb l’enriquidora presència de l’autor. En aquest cas, vam rebre al Pau Joan Hernàndez, amb qui vam intercanviar punts de vista sobre el seu llibre El lladre d’Alexandria, i vam aprofitar l’avinentesa per parlar del procés de creació d’una història i de com donar vida a un personatge.

portada Centre comercial l'OblitA la del 11 de febrer del Club Grans 15, adreçat a nois i noies de 10 a 11 anys, vam comentar el llibre Guanyador del I Premi de narrativa infantil Enric Lluch, Centre comercial L’Oblit de Purificació Mascarell. Les boniques il·lustracions de la Laura Pérez ens han endinsat en aquest futur no gaire llunyà que ens proposa l’autora. En un exercici d’imaginació, ens hem capbussat en aquest centre comercial on van a parar els objectes oblidats per pensar què seria per a cadascun de nosaltres una pèrdua inestimable i reflexionar sobre el valor de les coses avui dia.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X