El Documental del mes: “Bobbi Jene”

 In Noticies

Bobbi JeneEl proper dilluns 18 de 19 a 20.30 h. tindrà lloc el passi del Documental del mes Bobbi Jene. Versió original en anglès,subtitulada al català (94 min). Espai Margarida Xirgu.

Després de 10 anys d’èxit i fama a Israel, la prestigiosa ballarina Bobbi Jene, pren la difícil decisió de tornar als Estats Units i treballar de forma independent. Als 30 anys, i bojament enamorada d’un jove ballarí israelià, haurà d’afrontar les conseqüències de deixar l’estabilitat i la zona de confort i lluitar pel seu art en solitari, que esdevindrà més personal i trencador que mai.

Assistim a la lluita d’una dona per a la seva independència, tornant a un país que va preferir deixar anys enrere i a una família de fortes conviccions catòliques. Aquest nou entorn, lluny d’aturar-la, farà aflorar en ella tota la seva creativitat, imposant-se a l’escena de Nova York amb una intensa i violenta peça de dansa en la que posarà a prova el seu propi llindar de dolor i la seva resistència emocional.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X