Tertúlia literària: “La dona que no sabia plorar”

 In Noticies

Gaspar HernàndezJa podeu passar a recollir el llibre que comentarem a la Tertúlia literària del dimecres 20 de març a les 19 h. Aquest mes tindrem amb nosaltres el Gaspar Hernàndez per comentar la seva darrera novel·la La dona que no sabia plorar (Edicions 62a, 2018).

Gaspar Hernàndez (Sant Esteve d’en Bas, 1971) és escriptor i periodista. El 2009 va guanyar el Premi Josep Pla de narrativa amb la novel·la El silenci (Destino) i ha obtingut el Premi Ciutat de Barcelona pel programa L’ofici de viure de Catalunya Ràdio, per la seva «innovació i rigor», en paraules del jurat. També ha escrit la novel·la La terapeuta (Columna), el llibre d’assaig L’ofici de viure bé (Columna) i el dietari espiritual No sóc d’aquest món.

Gaspar Hernàndez és un dels divulgadors en matèria de psicologia i espiritualitat més reconeguts del nostre país. Les seves novel·les han estat tot un èxit. Amb l’estrena, aquest any, de L’ofici de viure a TV3, es reconeix la seva gran tasca al llarg dels anys.

Us deixem amb la seva intervenció al programa Tot es mou de TVC:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X