La Biblioteca “En clau femenina”

 In Noticies

En motiu del proper 8 de març, Dia Internacional de les Dones, la Biblioteca ha preparat una petita exposició al vestíbul amb tot de llibres i documents relacionats amb les dones, sobre feminisme, sobre les lluites per la igualtat de gènere, novel·les, etc.

D’altra banda, us animem a omplir les butlletes que trobareu a la mateixa exposició responent a la pregunta que us fem: Amb quins ulls de dona vols veure el món? Tot seguit dipositeu-la a la urna que hi trobareu.

Aquí teniu un video amb algunes recomanacions de llibres de l’exposició:

A la Xarxa de Biblioteques Muncipals hi trobareu un especial sobre el Dia Internacional de les Dones. Hi trobareu més recomanacions, reportatges i un munt de recursos relacionats, a més d’activitats de totes les biblioteques.

Per cert, no us perdeu les XXVes Jornades de les Dones que tindran lloc fins el 17 de març en diversos equipaments de la ciutat, hi ha activitats de tot tipus i per públics diversos.

[wpdm_package id=’14452′]

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X