Tertúlia Reflexions de la vida: “La sexta extinción: una historia nada natural”

 In Noticies

portada La sexta extinciónLa tertúlia Reflexions de la vida és una activitat de la biblioteca de caràcter trimestral  on es llegeix una obra o article d’assaig i es comenta amb moderadors especialitzats amb l’objectiu de poder reflexionar i compartir opinions sobre el tema tractat.

El dimecres 27 de març a les 19 h. ens reunirem per comentar el llibre La sexta extinción: una historia nada natural d’Elizabeth Kolbert.  La tertúlia serà moderada per Antonio Izquierdo, professor d’història i moderador de tertúlies d’assaig.

L’obra de Kolbert explora com l’activitat humana, el consum de combustibles fòssils, l’acidificació dels oceans, la contaminació, la desforestació i les migracions forçades amenacen formes de vida de tot tipus.

Els éssers humans seran els responsables de la major extinció a la terra des que un asteroide va impactar contra ella i va acabar amb els dinosaures”.

No us ho perdeu! Passeu pel vestíbul de la Biblioteca i agafeu en préstec el llibre!

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X