Tertúlia literària Nova collita: “Els dics”

 In Noticies

Irene SolàNova sessió de la tertúlia literària dedicada a descobrir nous escriptors del nostre país, autors d’obres de força qualitat literària, que gaudeixen del reconeixement de la crítica i que tenen moltes coses a dir en el nostre panorama literari.

Aquest mes llegirem la novel·la Els dics i, la seva autora, l’Irene Solà estarà amb nosaltres per parlar-nos-en i perquè puguem preguntar-li tot sobre la seva obra, sobre l’ofici d’escriptor i per comentar i compartir punts de vista sobre el llibre.

Irene Solà (1990) és poeta, narradora i artista. Va guanyar el Premi Amadeu Oller per a poetes inèdits amb Bèstia (Galerada, 2012), el Premi Documenta 2017 amb Els dics (L’altra editorial, 2018) i aquest mes el IV Premi anagrama de novel·la per la encara inèdita Canto jo i la muntanya balla.

Vine a agafar el llibre, apunta-t’hi i ens trobem el dijous 14 de març a l’Espai de suport 2 de la Planta 2.

Us deixem amb l’entrevista que li van fer al programa Terrícoles de betevé:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X