El documental del mes: “Ouaga Girls”

 In Noticies

portada Ouaga girlsEl proper dilluns 18 de 19 a 20.30 h. tindrà lloc el passi del documental Ouaga Girls. Versió original en francès i mossi, subtitulada al català (83 min). Espai Margarida Xirgu.

Un grup de joves de Burkina Faso, estudien en una escola de noies per convertir-se en mecànics de cotxes. Entre martells i claus angleses, comparteixen rialles, germanor i amistat. Els seus somnis i desitjos es barregen amb els valors d’un país i les expectatives de la societat que les envolta sobre què ha de ser una dona.

Una alegre història universal sobre les eleccions de vida i l’esforç que suposa trobar un camí propi entre opinions, pors i les expectatives dels altres. Les vides d’aquestes noies en el moment crucial en que acaben els estudis, ens acosten a l’inevitable i difícil transició universal de l’adolescència a la vida adulta.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X