Llibre de la setmana: “La trenza”

 In Noticies, recomanacions

portada La trenzaLa trenza de Laetitia COLOMBANI (Burdeus, 1976) és una novel·la breu, senzilla, intensa i emotiva sobre la discriminació, la no resignació, la no rendició, la lluita, la força i l’esperança femenines.

Igual que una trena es forma a partir de tres ramals que s’entreteixeixen, la novel·la alterna, cada tres capítols, les històries de tres dones: la Smita, “una intocable” de l’Índia que busca un futur millor per a la seva filla; la Giulia, una jove italiana que regenta un taller familliar; i la Sarah, una advocada de prestigi canadenca d’origen jueu.

Tres vides unides per l’estigma, l’anhel de llibertat i superació, i una novel·la per a una lectura en un tres i no res.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X