Tertúlia literària: “La memòria de l’arbre”

 In Noticies

Tina VallèsJa podeu passar a recollir el llibre que comentarem a la Tertúlia literària del dimecres 20 de febrer a les 19 h. Aquest mes tindrem amb nosaltres la Tina Vallès per comentar la seva darrera novel·la La memòria de l’arbre (Anagrama, 2017), una novel·la mereixedora del Premi Anagrama de Novel·la i del Premi de Narrativa Maria Àngels Anglada.

Tina Vallès (1976) és traductora i escriptora de literatura infantil, de novel·la i també és coeditora de la revista digital Paper de VidreEntre d’altres, ha escrit novel·les com El parèntesi més llarg (Proa, 2013), guardonada amb el Premi Mercè Rodoreda i llibres infantils com Bocabava (Fragmenta, 2016) i Crec (Kireii, 2017)

Us deixem amb l’entrevista del programa Terrícoles de betevé:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X