Disc de la setmana: “Rock Love”

 In Noticies, recomanacions

portada Rock LoveL’Steve Miller Band es forma a San Francisco (EE.UU.) el 1967.

Els anys setanta veuen el seu èxit de públic i la seva màxima difusió s’assoleix a través de les grans ràdio-fórmules nord-americanes, un canal en el qual acabaran transformant-se en un veritable clàssic modern.

El 1971, de la mà del seu segell inicial, Capitol Records, publiquen Rock Love, el seu sisè àlbum, enregistrat en part en  directe. El seus llargs solos de guitarra i bateria esdevindran marca de la casa i objecte de dures crítiques, principalment entre els defensors del blues-rock d’arrels. La fallida comercial d’aquest disc, la primera de la seva carrera, contrasta amb l’actual reconeixement dels seus fans.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X