Guia de novetats de gener: coneixements

 In Noticies, Novetats

Ja podeu consultar les novetats bibliogràfiques de coneixements que trobareu exposades al vestíbul de la Biblioteca. Hi trobareu llibres de tot tipus i de totes les branques del saber, de filosofia, de psicologia, de ciències, d’història, de cinema, cursos d’idiomes, etc. Si no voleu esperar i voleu saber tot el que us oferim aquest mes, cliqueu a l’enllaç de sota o, si ho preferiu, podeu venir a consultar-la a qualsevol dels taulells de la Biblioteca.

[wpdm_package id=’14062′]

De totes les novetats us recomanem especialment les següents:

[av_gallery ids=’14068,14069,14070′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’thumbnail’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X