Pel·lícula infantil de la setmana: “Ocells de pas”

 In Noticies, recomanacions

portada Ocells de pasEntre finals dels anys setanta i principis dels vuitanta era habitual trobar a la cartellera un seguit de pel·lícules europees per a la mainada que oferien una contraoferta fresca, lliure i combativa al més ensucrat cinema infantil de Hollywood.

Ocells de pas entronca amb aquesta tradició a partir de la història d’amistat entre dues nenes de deu anys, la Cathy i la Margaux, que emprenen una aventura soles per garantir el benestar de l’aneguet que s’han afillat.

El relat d’aventures que viuen les protagonistes reivindica com els infants són capaços d’assumir responsabilitats que espanten els pares, sobretot si, com els de la Margaux, pateixen per una filla que va en cadira de rodes.

Tot fugint de la protecció paternal, les nenes duen a terme un exercici de llibertat que té a veure també amb el compromís i les cures mútues.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X