Pel·lícula de la setmana: “Un minuto de gloria”

 In Noticies, recomanacions

portada Un minuto de gloriaQuè faries si et trobessis un milió de levs, mig milió d’euros, a les vies del tren?

Petrov, un treballador del ferrocarril, va decidir lliurar-lo íntegrament a la policia. A canvi, l’Estat el va obsequiar amb un rellotge. Compensa l’honestedat i la responsabilitat individual en una societat en plena crisi de valors amb una burocràcia sense escrúpols?

Els directors búlgars Kristina Grozeva i Petar Valchanov dirigeixen, l’any 2016, Slava, Un minuto de gloria, una sàtira àgil, sobre la corrupció i la malversació de diners públics, i les falses esperances que va provocar, a nivell social, la fi del règim comunista i l’inici del règim capitalista en els països de l’Europa de l’Est.

Sou mès herois anònims o pro-sistema orgullosos de poder gaudir d’ un minut de glòria?

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X