Llibre de la setmana: “Vi”

 In Noticies, recomanacions

portada ViSobre el pare de Vi: “En su caso, recibir significaba dar. Creció en medio de la alegría, y del vacío de la ingravidez”

Sobre la mare de Vi: “Poseía el poder de procurar placer a unas personas, y frescura a otras”

Vi, una mujer minúscula de Kim Thúy (Vietnam, 1968) és una novel·la sobre la primera onada de refugiats vietnamites que va rebre Canadà; sobre una família en què tots, menys el pare, van aconseguir fugir; sobre una dona, Bae Vi, literalment “Preciosa minúscula microscópica”, intencionada i inconscientment invisible; i sobre el conflicte, entre el pes de les tradicions i l’estil de vida occidental, el passat i el futur, una mare i una filla.

Pinzellades que componen una novel·la molt poètica.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X