Llibre infantil de la setmana: “Atlas de los lugares literarios”

 In Noticies, recomanacions

portada Atlas de los lugares literariosUn viatge pels llocs més fantàstics del món.

Un llibre imprescindible per qualsevol aficionat a la novel·la fantàstica i als clàssics.

És un recopilatori dels llocs literaris més coneguts. Però no només dels reals, sinó també dels de fantasia. Ens guiarà per llocs que sempre han viscut en la nostra imaginació; com Narnia, La Terra Mitjana, Terra de Meravelles  o fins i tot Hogwarts!!!

A cada lloc literari trobareu: una presentació del lloc, el seu mapa, la descripció dels llocs més importants i una secció dedicada a les curiositats més importants d’aquest lloc.

Visitarem aquests països i llocs màgics, i també descobrirem llocs distòpics com  Panem (‘Els  Jocs de la fam’) o l´illa del “Senyor de les mosques”. I des d’un punt més proper  i realista también podrem llegir sobre el Londres de Sherlock Holmes i sobre l’Anglaterra de Jane Austen.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X