Aquest mes als Clubs dels 15 i Club 1214 …

 In Noticies

Aquest mes de novembre, a la sessió del Club dels Petits, els participants han comentat el conte El Pingüí perdut: una història de l’Oliver i el Patch. Ha estat una sessió plena d’experiències personals: els nostres animals preferits, les nostres visites al zoo, els nostres personatges favorits… També hem parlat de què sentim quan descobrim que un paisatge o un animal ens agrada molt. També hem parlat de com es trien alguns elements per formar una història: perquè duia bufanda l’Oliver…?

A la del Club dels Grans el protagonista ha estat el llibre El presoner del Casal del Diable de Pau Joan Hernàndez. Gràcies al treball en equip vam descobrir el misteri d’El presoner del Casal del Diable, amb un joc de preguntes que ens van portar a “alliberar” al fantasma de la propera lectura: El fantasma de Canterville…

I a la sessió del nou Club 1214, per tal de retre homenatge a la figura de Manuel de Pedrolo en el centenari del seu naixement, el club va compartir una lectura que ja van realitzar el nois i noies del Grans. El principi de tot és sempre una bona elecció per obrir el debat sobre els límits de la llibertat personal.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X