Tertúlia literària “Nova collita”: “Dies de ratafia”

 In Noticies

Sergi PonsReprenem la tertúlia literària dedicada a descobrir nous escriptors del nostre país, autors d’obres de força qualitat literària, que gaudeixen del reconeixement de la crítica i que tenen moltes coses a dir en el nostre panorama literari.

Aquest mes de novembre llegirem amb la novel·la Dies de ratafia i, el seu autor, Sergi Pons estarà amb nosaltres per parlar-nos de la novel·la, del procés creatiu i per preguntar-li i comentar tot allò que vulguem saber de l’ofici d’escriptor. Vine a agafar el llibre, apunta-t’hi i ens trobem el dijous 15 de novembre a l’Espai de suport 2 de la Planta 2.

Sergi Pons Codina (Barcelona, 1979). Viatger incansable: Granollers, el Poble Nou, Santa Coloma, Sant Andreu, Torí… Lector voraç de les obres de Calders, Fante i Pedro Juan Gutiérrez, entre molts d’altres, l’any 2012 comença a escriure, i no para. Mars del Carib va ser la seva primera novel·la, celebrada per la crítica i el públic. Dies de ratafia n’és la segona.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X