Llibre infantil de la setmana: “Ports”

 In Noticies, recomanacions

portada PortsEts una persona curiosa?

Aquest  llibre et portarà a donar la volta al món saltant de port en port. Visitaràs ports de totes les mides i formes, ports vells i altres nous, ports on dormen transatlàntics i ports plens de barquetes de pescadors …

Amb aquest llibre descobriràs 16 ports inspirats en les ciutats més boniques del món, des d’enormes i exuberants molls, fins al més petit embarcador. Tots ells plens de vida i ¡color !. En quin d’ells t’agradaria passejar? O tenir el teu vaixell amarrat? T’imagines les històries que poden explicar les seves mariners?

Gaudireu de 40 pàgines a tot color mentre descobrim els ports de 16 ciutats diferents juntament amb anècdotes i curiositats de cadascú.

Un llibre increïble!!

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X