Pel·lícula infantil de la setmana: “Mi amigo el gigante”

 In Noticies, recomanacions

portada Mi amigo el giganteRoald Dahl i Steven Spielberg, junts en una GRAN pel·lícula que us farà somniar…

A Steven Spielberg el coneixereu perquè és el director de  E.T., Indiana Jones i Jurassic Park entre molts d’altres films.

I a Roald Dahl segur que també el coneixeu, ja que és l’autor d’algunes de les joies més rellevants de la literatura infantil, com ara Charlie i la fàbrica de xocolata, Matilda o James i el préssec gegant.

Sofia és una nena que viu en un orfenat i cada  vespre, abans de dormir,  llegeix hores i hores fins que una nit…

… una nit  que no pot dormir decideix treure el cap per la finestra i aleshores presència un fet del tot extraordinari: un autèntic gegant entra a les cases mentre la gent dorm. Quan el gegant descobreix que una nena l’està espiant, decideix endur-se-la i viatjar amb ella fins al país dels Gegants, on està marginat pels altres gegants, perquè, a diferència d’ells, es nega a cruspir-se a nens i nenes.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X