Contes infantils i novel·les juvenils en anglès

 In Noticies

Aquest mes de setembre la Biblioteca posa a disposició d’infants i joves més de 200 llibres d’imaginació en anglès per tal de renovar aquest fons i continuar fomentant l’aprenentatge de llengües entre els usuaris, ja sigui a través dels materials com de les activitats que ofereix en col·laboració amb diverses acadèmies del nostre municipi.

Els llibres els trobareu a la secció corresponent segons l’edat dels destinataris, tant a la Sala infantil com a la Planta 1 a l’Espai Jotaena.

Estigueu atents a les noves adquisicions, en aquest cas en anglès però esperem que ben aviat, en altres llengües.

Aquí teniu les portades d’algunes de les adquisicions:

[av_gallery ids=’13546,13545,13544′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’thumbnail’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X