Tertúlia literària: “Els ulls dels homes mentiders” de Jordi Coca

 In Noticies

Jordi CocaJa podeu passar a recollir el llibre que comentarem a la propera Tertúlia literària del dijous 25 d’octubre. Aquest mes tindrem amb nosaltres l’escriptor Jordi Coca per comentar la seva darrera novel·la Els ulls dels homes mentiders, una novel·la  sobre el maig del 68 ambientada a Barcelona i París.

Jordi Coca és doctor en Arts Escèniques, escriptor i dramaturg. Les seves obres de narrativa s’han traduït al castellà, anglès, francès i italià. És considerat un dels membres destacats de l’anomenada generació literària dels 70, i ha guanyat diversos premis literaris, entre els quals destaquen el premi Documenta, el premi Josep Pla, el Premi de la Crítica de narrativa catalana, el Ciutat de Palma, el Premi Ramon Muntaner de Literatura Juvenil i el Premi Sant Jordi de novel·la, entre altres. Gran part de la seva carrera professional ha estat vinculada a l’Institut del Teatre.

Com sempre, a les 19 h. a l’Espai Margarida Xirgu.

Us deixem amb algunes ressenyes de l’obra perquè us n’aneu fent una idea:

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X