Llibre infantil de la setmana: “L’Ot i els gegants de gel”

 In Noticies, recomanacions

portada Ot i els gegants de gelEn les profunditats d’un hivern que semblava que no tingués fi, l’Ot no acabava de sentir-se bé del tot. Només tenia una destral vikinga per recordar el seu pare i una cama una mica coixa per recordar les seves pròpies peripècies. Per això, una matinada fosca i gelada, es va posar roba ben gruixuda i, amb la seva crossa i la destral, se’n va marxar cap enllà enmig de la neu…

Neil Gaiman – l’autor del llibre- és un conegut escriptor anglès d’històries de fantasia i ciència-ficció, i ha estat guardonat amb diferents premis com son el premi Hugo, Nebula i Bram Stoker o les medalles Newbery i Carnegie.

Les fascinants il·lustracions d’aquest llibre són d’en Chris Riddell, un il·lustrador britànic guardonat tres cops amb la Kate Greenaway Medal, el premi literari britànic que reconeix els llibres infantils il·lustrats.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X