El Documental del mes: “Over the limit”

 In Noticies

cartell Over the limitEl Documental del Mes és la branca de distribució del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona. Va néixer el 2005 amb l’objectiu d’apropar els documentals als espectadors més enllà de les ocasions puntuals que ens brinden els festivals i fora de les grans capitals.

El proper dilluns 24 de 19 a 20.30 h. veurem el documental Over the limit. Versió original en rus, subtitulada en català (74 min). Espai Margarida Xirgu.

Quin preu té l’èxit? Margarita Mamun és una atleta de gimnàstica rítmica russa que lluita per convertir-se en campiona olímpica quan és a punt de retirar-se. Aquesta serà la seva última oportunitat per fer realitat el seu gran somni. El retrat d’una jove atleta que lluita per aconseguir les seves pròpies ambicions mentre ha de complir amb les expectatives de l’exigent sistema oficial d’entrenament rus.
A través dels entrenaments de la protagonista, veiem les dures relacions que s’estableixen entre entrenadors i atletes per arribar a l’èxit i la pressió física i mental a la que es veuen sotmeses les atletes d’elit.

Si vols ja pots venir amb la butlleta per votar i valorar el documental i així decidir el Premi del públic al millor Documental del mes d’enguany:

[wpdm_package id=’13504′]

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X