Llibre infantil de la setmana: “He vençut el bullying!”

 In Noticies, recomanacions

portada He vençut el bullying!L’objectiu d’aquest llibre  és dotar l’alumne assetjat de les eines necessàries per enfrontar-se al bullying i superar-se definitivament.

Escrit per Emmanuelle Piquet i il·lustrat per Lisa Mandel. L’obra conté bàsicament una sèrie de tàctiques molt originals que poden adaptar-se a diferents situacions i entorns d’ assetjament escolar i que ajuden els joves a reaccionar pel seu propi compte davant les agressions de forma eficaç. Aquestes tàctiques es presenten de forma amena, clara i atractiva mitjançant pàgines il·lustrades amb les diferents situacions d’assetjament i les seves possibles respostes.

En aquest llibre, es presenten 15 històries de nois i noies víctimes de bullying que troben idees i solucions per vèncer-ho. I ho fan gràcies a l’estratègia de defensa d’Emmanuelle Piquet, anomenada també «efecte bumerang» o «fletxa de resistència».

NO TINGUIS POR!!!!!

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X