Els Clubs dels 15 d’aquest mes

 In Noticies

En les dues sessions dels dos Clubs dels 15 d’aquest mes s’han comentat dues històries fantàstiques i sorprenents on les il·lustracions hi tenen un paper primordial.

Al Club dels Grans han llegit Circus Mirandus de Cassie Beasley, un llibre que ha captivat els nois i noies amb les seves il·lustracions i el tema, el món de la màgia i del circ.

Al Club dels Petits en canvi, han llegit El barret prodigiós i la barraca de monstres de Pere Calders. Amb aquesta obra magníficament il·lustrada per Pep Boatella, adaptada i editada en motiu del 80è aniversari del conte, els infants han  pogut disfrutar amb un clàssic també relacionat amb el món del circ, inquietant i força atípic.

[av_gallery ids=’12898,12896′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’medium’ columns=’2′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X