Tertúlia literària “Nova collita”: “Eren ells” de Carles Rebassa

 In Noticies

Carles RebassaContinuem amb la nova tertúlia literària dedicada a descobrir nous escriptors del nostre país, autors d’obres de força qualitat literària, que gaudeixen del reconeixement de la crítica i que tenen moltes coses a dir en el nostre panorama literari.

En aquesta ocasió comptarem amb l’escriptor Carles Rebassa que ens parlarà de la seva primera novel·la Eren ells, guardonada amb el XXVIè Premi Ciutat de Tarragona de novel·la Pin i Soler i amb el Premi Ciutat de Barcelona de Literatura catalana 2016.

Sinopsi:

En Sebastià ha sortit d’un centre de menors i comença el batxillerat en un institut públic. Comparteix aula amb en Jaume, un noi obsessionat pel llibre A sang freda de Capote, n’Albert Abat, un bon estudiant i líder carismàtic, i en Miquel Àngel, víctima de les burles dels seus companys i amb un entorn gens fàcil. Tots ells d’alguna manera estan marcats per la mort d’en Joel, un company de classe. Però no serà l’única mort d’aquell curs.

L’autor ha escrit sobretot poemaris com ara Els joves i les vídues (2006), Pluja de foc (2016) , participa en inmombrables recitals arreu del país i en festivals com el Festival de Literatura del Caire del mes passat, també ha participat en posades en escena d’obres de Blai Bonet, Joan Brossa i Joan Oliver entre altres i ha col·laborat amb músics i cantants com Toti Soler i Ester Formosa en el disc-espectacle Deu catalans i un rus (2005).

La tertúlia tindrà lloc el 17 de maig a les 19 h. Ja podeu passar a recollir un exemplar pel taulell del vestíbul de la Biblioteca.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X