El Documental del mes: “Gràcies per la pluja”

 In Noticies

cartell Gràcies per la plujaEl Documental del Mes és la branca de distribució del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona. Va néixer el 2005 amb l’objectiu d’apropar els documentals als espectadors més enllà de les ocasions puntuals que ens brinden els festivals i fora de les grans capitals.

Aquest mes teniu cita el dilluns dia 19 de març a les 19 h a la Sala Margarida Xirgu, podreu gaudir del documental Gràcies per la pluja (Thank you for de rain) de Julia Dahr. Versió original en anglès, subtitulada en català (87 min). Espai Margarida Xirgu.

Durant els últims quatre anys en Kisilu, un granger kenià i pare de família, ha viscut de primera mà els efectes devastadors del canvi climàtic sobre la seva terra. Va decidir utilitzar la seva càmera per capturar els impactes del clima extrem sobre Kenya, on viu amb la seva família. Ha filmat inundacions, sequeres i tempestes i ha sigut testimoni com aquests efectes han obligat a algunes persones a abandonar les seves famílies a la recerca de noves feines.

En aquest context, en Kisilu es veu involucrat en el que serà el viatge polític més gran de la seva vida. A finals de 2015 viatja a París, en motiu de la XXI Conferència sobre el Canvi Climàtic, on presenta la seva pel·lícula als delegats de les Nacions Unides, per intentar tenir veu en les converses sobre el clima i donar un gir de 180 graus a les polítiques mediambientals.

Un viatge per avisar a la gent el que està a punt de passar, per canviar la història. El temps s’acaba i d’això en depèn el futur del nostre planeta.

Si voleu, ja podeu descarregar-vos la butlleta per votar i valorar el documental:

[wpdm_package id=’12675′]

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X