Pel·lícula familiar de la setmana: “La vida de Calabacín”

 In Noticies, recomanacions

La vida de calabacínTots els contes de fades tenen el seu costat fosc. Bambi comença amb la mort de la mare del protagonista. El rei lleó, amb la del pare. El film animat La vida d’en Carbassó, del debutant Claude Barras, també arrenca amb un succés fosc i traumàtic: el petit Carbassó -així li agrada que l’anomenin-, un nen que viu amb una mare alcohòlica i violenta, provoca un dia sense voler la seva mort. Quan la policia descobreix el cadàver de la mare, s’enduen el nen a viure a un orfenat amb altres nens amb històries familiars de violència al darrere. Tot i que la premissa pugui posar els pèls de punta a més d’un pare, es tracta d’una les pel·lícules infantils més delicioses i tendres dels últims anys, la sensació animada d’una temporada que no ha anat precisament curta de grans obres d’animació.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X