Tertúlia literària: “Nosaltres dos” de Xavier Bosch

 In Noticies

Ja podeu passar a recollir el llibre que comentarem a la propera Tertúlia literària del dijous 22 de març. Aquest mes llegirem i comentarem Nosaltres dos de Xavier Bosch, llibre més venut de la diada de Sant Jordi de l’any passat. Pel que fa a la seva trajectòria com a novel·lista, destaca la trilogia protagonitzada pel periodista Dani Santana i formada per Se sabrà tot —guanyadora del premi Sant Jordi de 2009—, Homes d’honor (2012) i Eufòria (2014), i Algú com tu (2015), guanyadora del Premi Ramon Llull 2015.

Si voleu gaudir d’un cafè cortesia de Cafè de Finca, passeu una estona abans!

Com sempre, a les 19 h. a l’Espai Margarida Xirgu. Amb la col.laboració de la Institució de les Lletres Catalanes.

Us deixem amb l’entrevista que li van fer al programa Més3/24 de TVC:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X