Llibre infantil de la setmana: “La immortal”

 In Noticies, recomanacions

portada La immortalLa Immortal és una historia de tolerància, voluntat i motivació que, a més, amaga un secret: ¿qui és el misteriós personatge que ens està narrant aquesta història?

La Judit té gairebé dotze anys i un do per dibuixar. Viu amb la seva mare i el seu avi a Ginebra. El seu pare, un famós pintor, va marxar a Hongria quan era petita.

La Judit està preparant-se per a un concurs de dibuix quan, inesperadament, els escacs es creuen en el seu camí i comença a aficionar-s’hi.

La Judit jugarà moltes partides, però una d’elles li canviarà la vida: la que jugarà contra Mr. Aliyat, un estrany mestre dels escacs, nascut a l’Iran, que es comunica a través de notes enigmàtiques.

No obstant això, quan Mr. Aliyat és detingut en plena onada de terrorisme integrista, la partida d’escacs de la Judit arribarà a canviar les regles del joc.

La Judith aprèn que les partides d’escacs s’assemblen molt a la vida, perquè cada jugada importa i totes les peces tenen la seva importància… fins i tot la més petita.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X