Guia de novetats de coneixements: desembre

 In Noticies, Novetats

Ja podeu consultar les novetats bibliogràfiques de coneixements que trobareu exposades al vestíbul de la Biblioteca. Hi trobareu llibres de tot tipus i de totes les branques del saber, de filosofia, de psicologia, de ciències, d’història, de cinema, cursos d’idiomes, etc. Si no voleu esperar i voleu saber tot el que us oferim aquest mes, cliqueu a l’enllaç de sota o, si ho preferiu, podeu venir a consultar-la a qualsevol dels taulells de la Biblioteca.

[wpdm_package id=’12150′]

Dels més de 100 llibres que posem a la vostra disposició us recomanem especialment els següents:

portada Neurociència per a educadorsportada Ortografia catalanaportada La superación de los atracones

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X