El Documental del mes: Amazona

 In Noticies

portada AmazonaEl Documental del Mes és la branca de distribució del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona. Va néixer el 2005 amb l’objectiu d’apropar els documentals als espectadors més enllà de les ocasions puntuals que ens brinden els festivals i fora de les grans capitals.

Aquest mes teniu cita el dilluns dia 20 de novembre a les 19 h a la Sala Margarida Xirgu, podreu gaudir del documental Amazona de Claire Weiskopf. Versió original en castellà i anglès, subtitulada en castellà (82 min). Espai Margarida Xirgu.
Què fa que una persona sigui bona mare? Clare Weiskopf, la directora del film, tenia 11 anys quan la seva mare va fugir a la jungla colombiana, abandonant-la a ella i al seu germà petit. Trenta anys després, la Clare queda embarassada i decideix retrobar-se amb la seva mare per buscar respostes i tancar ferides. Necessita tenir el seu propi concepte del significat de la maternitat.
Un viatge fascinant entre mare i filla per l’Amazona de Colòmbia, ple de converses que fan saltar espurnes i que ens situa davant d’un dilema moral sobre llibertat i responsabilitat.

Per cert, a la Planta 1 hi trobareu una petita exposició de llibres relacionats amb els dilemes que han d’afrontar les mares en la nostra societat … absència, penediment, orgull, satisfacció, frustració, realització, etc.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X