El nostre autor De capçalera: Jaume Copons

 In Noticies

Jaume Copons és el nostre autor de capçalera. El programa De capçalera, impulsat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat , juntament amb la Institució de les Lletres Catalanes (ILC)  i amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones , pretén fer evident el vincle existent entre els escriptors catalans i les  biblioteques públiques del país mitjançant una acció que té com a antecedent el fet que moltes biblioteques treballen de forma habitual amb escriptors i hi tenen un tracte continuat en el temps, que ha donat bons fruits a nivell de col·laboracions, suports i coneixements mutus. Per això tindrem el Jaume Copons en diverses activitats:

  • 6 de novembre: Trobada amb els nostres clubs de lectura infantils i juvenils
  • 14 de novembre: Taller monstruós “Construïm un conte en directe” a càrrec de Jaume Copons i Liliana Fortuny, autors de la col·lecció de llibres L’Agus i els monstres. Infants a partir de 7 anys. Espai Margarida Xirgu.
  • 18 de desembre: Trobada amb el club dels experts – 10 clàssics que m’han fet lector,

Si voleu agafar els seus llibres en préstec aneu a la sala infantil … allí els trobareu tots.

Us deixem amb el booktrailer d’una de les col·leccions de llibres més reconegudes i amb més èxit del nostre autor:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X