Tertúlia literària en anglès: Jane Austen 200th anniversary of her death

 In Noticies

portada Pride and prejudiceAquesta temporada la Biblioteca ofereix alternativament cada mes una tertúlia literària en anglès i francès. La tertúlia tractarà sobre una obra en concret, un autor, un gènere o una temàtica determinada i, sobretot, comptarà amb la participació d’un especialista.

Si voleu gaudir de la literatura, aprendre sobre autors i obres diverses i, a més, practicar alhora una llengua estrangera, aquesta és l’activitat ideal per a vosaltres.

Apunteu-vos-hi! El dimecres 20 de desembre de 19 a 20.30 h. Tertúlia en anglès “Jane Austen 200th anniversary of her death” a càrrec de Rosa Ma. Cano, especialista en llengua i literatura anglesa. Espai Margarida Xirgu.

Ja podeu passar a buscar la selecció de novel·les relacionades amb la tertúlia i que trobareu al vestíbul de la Planta 0! Hi trobareu Emma, Persuasion i Pride and prejudice.

I si no us hi podeu apuntar però voleu perfeccionar el vostre nivell de llengües, no dubteu a consultar el  Prestatge Virtual que conté infinitat de recursos que us poden ser útils i la nostra secció de Llengües de la Planta 1 on hi trobareu diccionaris, gramàtiques, cursos multimèdia, lectures graduades i també novel·les.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X